divendres, 25 d’abril del 2014

Recollida d'informació per el blog

Per tal d’ajustar-me al màxim a les necessitats i interessos del centre, he realitzat unes reunions amb els diferents cicles per tal de poder extreure totes les seves idees i opinions referents al funcionament i als continguts que els anirien millor per la utilització del blog.
Després d’aquestes reunions he arribat a les següents conclusions:
  • Volen un espai obert per a poder accedir de manera fàcil i ràpida.
  • Ha de tenir els recursos classificats per àrees, ja que és la manera amb la que els docents ubiquen els diferents recursos i estratègies. D’aquesta manera els serà més fàcil ubicar que és allò que requereixen.
  • Els agradaria que fos un espai dinàmic i interactiu, on tots els docents poguessin afegir els recursos que a ells els han anat millor, així d’aquesta manera potenciarien les bones practiques al centre. Tot i així no poden assegurar que tothom participi i creuen que  hauria d’haver un responsable del blog al centre per tal de mantenir-lo.

   Tenint en compte aquestes premisses, decideixo també que tots els recursos també estiguin classificats per etiquetes, ja que d’aquesta manera aconseguiré la rapidesa i la fluïdesa en buscar informació que és el que ells realment demanen com a cosa més primordial.

Amb aquestes premisses  ja puc començar a ordenar tot el material que ja té el centre, però que circula per correus i altres espais. D’aquesta manera tot quedarà ben classificat segons les premisses que el centre demana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada