dimarts, 25 de març del 2014

PROJECTE

Tots junts amb un objectiu comú: l’escola inclusiva


El meu projecte a realitzar en aquest nou pràcticum es basa en en l’organització dels recursos materials de l’escola i en l’ajuda de la elaboració d’un document vital per la millora de l’atenció a la diversitat del centre, El Plà d’Atenció a la diversitat (PAD).

Al centre educatiu s'ha dut a terme un esbós del què serà el PAD però encara no s'ha pogut elaborar el document definitiu. La proposta del centre és elaborar el document de forma cooperativa amb les dues coordinadores de la CAD (una d' E.I i E.P i l'altra de l' ESO) que reculli totes les conclusions reflectides en els documents elaborats i en les actes de les reunions de la CAD. Aquest document pretén estar consensuat en un format funcional i pràctic per a tot l'equip docent per tal d'optimitzar els recursos existents (personals i materials). Volen un document què sigui pràctic i útil en el dia a dia a l’escola.

L’altre part del meu projecte és un element a millorar que vaig veure amb la meva estada en aquest centre en el Pràcticum I, i és un blog de recursos educatius. Tant els diferents docents com la psicopedagoga realitzen un recull de recursos materials pel treball d'atenció a la diversitat que queden recollits en un document Word, sovint s'han plantejat de realitzar el recull en un altra format que fos més interactiu i al qual hi tingués accés tots els docents per tal de fer-ne aportacions, comentaris i valoracions.

1 comentari:

  1. Hola Laura, és molt interessant el teu pla de treball, principalment la segona part. Millorar els recursos educatius a travès de les noves tecnologies ja sigui per part dels professionals de l'educació com per part del discent és molt enriquidor i constructiu donat que fomenta l'aprenentatge cooperatiu dels qui formen part del treball i engresca a treballar-hi perquè són recursos nous i motivadors.

    ResponElimina